LA KASBA WINSCHOTEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1211 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Kasba Winschoten. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 20:00 Eten was goed alleen was er geen saus bij geleverd.
30 jan 2023 om 21:21 Bijna twee uur moeten wachten op de bestelling. Dit was helaas een tegenvaller. Het eten smaakte wel goed.
27 jan 2023 om 19:17 Top en heerlijk
26 jan 2023 om 19:14 Heerlijk eten zeker aan te raden
25 jan 2023 om 20:32 Zoals altijd was het eten heerlijk en de bezorging top!
23 jan 2023 om 12:52 Ik heb meer dan twee uur gewacht, ik heb een andere bestelling ontvangen dan de mijne, het was verbrand en had een slechte smaak, en de laatste keer dat ik hier bestel
22 jan 2023 om 21:47 Ruim 2 uur gewacht voor bezorging. Gebeld en antwoord natuurlijk "hij is onderweg". Duurde het nog een half uur. Ik weet het is een bestelling op zondag maar geen info naar de klant. Schotels met meer gebakken aardappels dan vlees. Bezuining dus.
22 jan 2023 om 20:32 Na meer dan 90 minuten wachten. (2uur wachten) kwam de bestelling aan. Bestelling was wel erg lekker. Wel miste de ui op de pizza, waren de uien en paprika in calazone nog rauw.
17 jan 2023 om 21:16 Jongejonge kipschotel Kashba! Heerlijk, grote portie (zeg maar voor twee dagen) alles op orde. Aanrader, echt smullen dit. Ga zo door guys. Big fan.
17 jan 2023 om 21:13 Heerlijk, 100% pizza picante met alle extra's erop en eraan. Snel bezorgd, gloeiend heet. Dikke prima!
16 jan 2023 om 0:07 Snel bezorgd en lekker warm eten
15 jan 2023 om 19:20 Altijd uitstekend heel vriendelijk lekker warm en veel eten! Goed eten! We bestellen hier altijd !!! Ook een dikke pluim van ons!!!